Schaak- en padelreis Marbella met Roeland Pruijssers

06 jun 2023 12:19 | Geplaatst door Marcel | Geen reacties | Reageer

Chesscoach Roeland in partnerschap met Padelcoach Matias bieden aan: Schaak- en padel weekend Marbella! Dit vindt plaats in het weekend van 29 september t/m 1 oktober. Met dit weekend willen Roeland en Matias een leuke, inspirerende omgeving aanbieden om beter te worden in de schaaksport. Met een groep van 6-10 personen wordt afgereisd naar de Spaanse stad Marbella. Met prachtige stranden, het hele jaar door zonnig weer en heerlijke restaurants. Los van de vlucht is het weekend volledig verzorgd met hotel, transport en maaltijden. Overdag is er een programma voor schaaklessen en padel, terwijl er in de avonden genoeg tijd is om Marbella verder te verkennen.

Schaakles

Het schaakgedeelte wordt verzorgd door Grootmeester Roeland Pruijssers, een bekende naam in schakend Nederland. Bij de laatste twee Nederlands Kampioenschappen werd hij in 2021 tweede en in 2022 gedeeld derde/vierde. Roeland heeft inmiddels in zijn schaakcarriere vele, ook internationale,  toernooititels op zijn naam staan, is Nationaal Jeugdkampioen geweest tot 20 jaar, en inmiddels vorig en dit jaar nationaal kampioen geworden met zijn Schaakclub Apeldoorn. Los van zijn professionele schaakcarrière is hij de laatste jaren actief als full-time schaakcoach.

Het lesmateriaal zal aangepast worden aan de gemiddelde rating van de groep. Denk bijvoorbeeld aan tactische oefeningen, partij-besprekingen en theoretische eindspelen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om zelf onderwerpen aan te dragen. Ter afsluiting zal op zondag een simultaan gehouden worden waarin je zelf de kans krijgt om tegen deze Grootmeester te spelen.

Padel

Om zowel mind als body te trainen is er ook les in padel. Padel is een van oorsprong Spaanse sport die de laatste jaren internationaal steeds populairder is geworden. Het heeft kenmerken van zowel squash, tennis als beach-tennis. Er is geen ervaring nodig om deze sport te leren en is daarom de perfecte afwisseling naast het schaken.

Coach Matias woont in Marbella en is ook enthousiast schaker. Matias heeft al jaren les van Roeland en de twee zijn over de tijd vrienden geworden. Zijn favoriete speler is de Amerikaan Hikaru Nakamura en zijn favoriete opening de Najdorf Siciliaan.

Aanmelden

Je kan je als individu aanmelden en als groep. De totaalprijs bedraagt 650 euro per persoon. Dit is wel exclusief de vlucht, nogmaals. Zie de bijgevoegde flyers voor meer informatie.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij! Voor aanmelding en verdere vragen kun je een email sturen naar ChesscoachRoeland@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kalender

 • 30 april 2024
  19:30 Interne competitie.
  (meivakantie)
 • 7 mei 2024
  19:30 Interne competitie.
 • 14 mei 2024
  19:30 Interne competitie.
 • 21 mei 2024
  19:30 Laatste ronde interne competitie.

Kom langs

Lunch-Café op de Vrolijkheid, Ossenkamp 5

Lunch-Café op de Vrolijkheid, Ossenkamp 5

Interne competitie: dinsdagavond
Externe competitie: dinsdagavond
Tijd: 19:30 - 23:30
Lunch-Café op de Vrolijkheid
Ossenkamp 5, Zwolle

Pegasus 2 slotronde 9 april 2024 in Ermelo

Pegasus 2 slotronde 9 april 2024 in Ermelo

Pegasus 2 slotronde 9 april 2024 in Ermelo