Uitslagen en stand vijfde ronde

11 okt 2017 13:50 | Geplaatst door Bernard | Geen reacties | Reageer

Een beetje rare ronde doordat er twee teams speelden en er drie nieuwe spelers voor het eerst mee speelden. Hierdoor was het niet goed gelukt om iedereen tegen een gelijkwaardige tegenstander te laten spelen. Heeft ook te maken dat we nog redelijk in het begin van het seizoen zitten. De volgende ronde zal ongetwijfeld meer vuurwerk opleveren.
De ledenaanwas heeft ook het gevolg gehad dat ik de waardes van de spelers moest verhogen. Volgens de geleerden moet de waarde van de speler op de laatste plaats ongeveer een derde zijn van de waarde van de speler op de eerste plaats. Dat was niet meer het geval. Daarom heb ik de beginwaarde gewijzigd van 40 naar 60. Met het gevolg dat iedereen er flink wat punten bijgekregen heeft. Maar de onderlinge verhoudingen zijn gelijk gebleven.

Bekijk de Uitslagen, Stand en Indeling.