Partijendatabase vernieuwd

12 apr 2017 18:11 | Geplaatst door Marcel | 2 reacties | Reageer

Sinds deze week is de partijendatabase op de website vernieuwd. Het schaakbord is groter en er wordt gebruik gemaakt van een nieuwe viewer. De partijen zijn beter geïntegreerd in de website, zodat er direct naar een partij gelinkt kan worden. Ook kunnen er eenvoudig partijen ingezonden worden door de PGN-gegevens via een formulier in te zenden.
Er gaan vast nog wat details aan veranderen, het is allemaal nog te nieuw. De oude database is nog altijd beschikbaar, maar het plan is deze niet meer bij te werken.

Bekijk de lijst van schaakpartijen.

2 reacties »

reageren

 1. Antal schrijft:

  Goed werk!
  Ook vooral het zelf kunnen verzenden van partijen zal een grote winst zijn voor deze site. Wat ik ook nu heb gezien is dat je kan reageren op partijen. Misschien was dit al zo, maar dan zal ik er nooit gebruik van hebben gemaakt. Het lijkt mij leuk om naast de partijen database ook een forum te hebben waar de partij(en) in detail kunnen worden besproken, maar ook een plek voor andere topics. Ik vind dat we als trotse Pegasus spelers meer met elkaar mogen delen! (#statement)

  Ik zag ook dat je mijn partij had toegevoegd. Als ik dat had geweten had ik wel commentaar toegevoegd. Niet dat ik veel begreep van de partij, maar het kan altijd interessant zijn wat de gedachtegangen waren.

 2. Marcel schrijft:

  Ja, het zou leuk zijn als meer mensen partijen inzenden.

  Als je nog commentaar wilt toevoegen kun je het ook nog mailen, of inzenden als nieuwe partij. Met knippen en plakken komt dat wel goed.

  Over een forum… Ik heb de indruk dat veel mensen daar niet direct behoefte aan hebben. Dat zie je ook aan het aantal mensen dat wel eens reageert op een bericht. Maar ik kan het mis hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kalender

Kom langs

Lunch-Café op de Vrolijkheid, Ossenkamp 5

Lunch-Café op de Vrolijkheid, Ossenkamp 5

Interne competitie: dinsdagavond
Externe competitie: dinsdagavond
Tijd: 19:30 - 23:30
Lunch-Café op de Vrolijkheid
Ossenkamp 5, Zwolle

Pegasus 2 slotronde 9 april 2024 in Ermelo

Pegasus 2 slotronde 9 april 2024 in Ermelo

Pegasus 2 slotronde 9 april 2024 in Ermelo