SOS-competities geannuleerd

01 apr 2020 19:49 | Geplaatst door Marcel | Geen reacties | Reageer

De SOS-competitie heeft een bericht gepubliceerd op de website. De SOS-competities zijn geannuleerd voor de rest van het seizoen. Er worden dus ook geen wedstrijden ingehaald. Ook is er geen promotie- of degradatieregeling, al kan er bij uitzondering wel een verschuiving plaatsvinden.

Vorig jaar en dit jaar was de proefperiode van de SOS-competitie en dit voorjaar zou beslist worden of de 3 bonden er mee doorgaan. Omdat er geen ledenvergaderingen van de bonden zijn, is de proefperiode met een jaar verlengd. Volgend jaar schaken we dus in een vergelijkbare competitie als de afgelopen 2 seizoenen.

Bekijk ons overzicht van de externe competitie of bekijk het overzicht in Netstand voor het eerste team en het tweede team.