Pegasus 2 verliest in Ermelo

17 feb 2016 20:34 | Geplaatst door Marcel | Geen reacties | Reageer

Pegasus 2 speelde gisteravond uit tegen VSG3 in Ermelo. We speelden met het vaste team. VSG3 is een middenmoter of misschien subtopper in de poule, maar alles is mogelijk. In ieder geval gingen we voor bordpunten.

De partij van Gerard van Bussel verliep nadelig en was als eerste afgelopen (1 – 0).
De partij van Peter de Reuver bleek uiteindelijk vast te zitten er er werd remise overeen gekomen (1½ – ½).
Bij de andere partijen waren ook al verschillen ontstaan. Dick Metz stond een pion achter, en uiteindelijk zou er een pion gaan promoveren, terwijl alles voor hemzelf vast stond (2½ – ½).
Leo stond een pion achter en kreeg veel druk te verduren. Hij kwam even later ook een stuk achter te staan. Dit leidde tot verlies (3½ – ½).
Fred Wagter stond er goed voor, met een pion voorsprong en een stelling die hem lag. Dit leidde na een zwaarbevochten partij tot winst (3½ – 1½).
Marcel Pol (ondergetekende) stond de hele partij er goed voor maar de tegenstander gaf niet af. In een ingewikkeld eindspel werd er toch een fout gemaakt en in plaats van remise werd er verloren (4½ – 1½).

Voor dit seizoen vechten we voor behoud in de derde klasse. We liggen nog op schema, maar alles komt aan op de laatste ronde in april tegen het Zwarte Water. Daar hebben we minimaal remise nodig, bij verlies wordt het met de bordpunten beslist.

Bekijk ons overzicht van de externe competitie of bekijk het overzicht in Netstand voor het eerste team en het tweede team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kalender

Kom langs

Lunch-Café op de Vrolijkheid, Ossenkamp 5

Lunch-Café op de Vrolijkheid, Ossenkamp 5

Interne competitie: dinsdagavond
Externe competitie: dinsdagavond
Tijd: 19:30 - 23:30
Lunch-Café op de Vrolijkheid
Ossenkamp 5, Zwolle

Pegasus 2 slotronde 9 april 2024 in Ermelo

Pegasus 2 slotronde 9 april 2024 in Ermelo

Pegasus 2 slotronde 9 april 2024 in Ermelo