Indeling achttallen OSBO-competitie

09 sep 2018 18:09 | Geplaatst door Marcel | 8 reacties | Reageer

De indeling van de achttallen is bekend. Deze kun je bekijken op de website van de gezamenlijke competitie.

Het eerste team speelt in de hoofdklasse. Het tweede team speelt in de derde klasse waar 7 teams in een poule zitten. Omdat in het tweede team nu maar 7 spelers zitten zijn we achter de schermen nog aan het overleggen.

Bekijk ons overzicht van de externe competitie of bekijk het overzicht in Netstand voor het eerste team en het tweede team.

8 reacties »

reageren

 1. Krine Faber schrijft:

  Wat hebben wij nu in deze hoofdklasse te zoeken? Een absurde indeling en totaal niet uitgebalanceerd! Dit gaat nergens over!

 2. Bernard schrijft:

  Dit is inderdaad heel raar.
  Speelsterkte vind ik voor gaan op reisafstand.
  De hoofdklasse had makkelijk gevuld kunnen worden met enkel 1800+-teams.
  Vind ook dat wij met onze 1750 niet in de hoofdklasse horen. Ook al zou het een grotere reisafstand betekenen als we in de eerste klasse zitten.
  De eerste klasse A is bijna net zo sterk als de hoofdklasse B. Het zou al een verbetering zijn als de bovenste vier van eerste klasse A omgeruild werden met de naderste vier van hoofdklasse B. Maar ik begrijp ook niet waarom hoofdklasse A uit tien teams bestaat en veel sterker is dan de de andere twee. Naar mijn idee is er teveel aandacht geweest voor de reisafatanden geweest ten koste van de speelsterkte.

 3. Krine Faber schrijft:

  Duidelijk verhaal Bernard!En helemaal mee eens!
  Marcel goed dat je dat hebt uitgezet wat betreft de 1e klasse waar Bernard ook al aan suggereerd is dat we zeker niet in de hoofdklasse thuis worden.Deze hele competitie indeling is een grote farce en ontneemt me nu al het externe speelplezier merk ik. Hoop dus dat er wat kan worden omgezet en dan maar een stukje verder reizen 😉

 4. Marcel schrijft:

  De lijst is nu bijgewerkt.

  Pegasus 1 is verplaatst naar 1C. Qua speelsterkte passen we hier goed in. Wel moeten we nu op en neer naar Arnhem (ASV) en/of Velp. Ook Zwolle Zuid 1 en Elburg zijn nu tegenstanders. De andere teams ken ik niet.

  Het tweede team heeft nu een poule met 8 teams en dus geen vrije ronde meer. De tegenstander ZP blijkt nu de 7 Pionnen Epe te zijn, niet het Zwarte Paard Ommen.
  Er is nog overleg over het tweede team. Mogelijk komt er dispensatie voor een speler om voor beide teams uit te komen, zodat beide teams 8 spelers hebben. Hier is nog geen bevestiging van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kalender

Kom langs

Lunch-Café op de Vrolijkheid, Ossenkamp 5

Lunch-Café op de Vrolijkheid, Ossenkamp 5

Interne competitie: dinsdagavond
Externe competitie: dinsdagavond
Tijd: 19:30 - 23:30
Lunch-Café op de Vrolijkheid
Ossenkamp 5, Zwolle

Pegasus 2 slotronde 9 april 2024 in Ermelo

Pegasus 2 slotronde 9 april 2024 in Ermelo

Pegasus 2 slotronde 9 april 2024 in Ermelo