Eerste team wint van Caissa 1

14 dec 2016 00:15 | Geplaatst door Bernard | 1 reactie | Reageer

De eerste overwinning is binnen. Ondanks dat we al vroeg op achterstand stonden. Dick verloor. Marcel trok op fraaie wijze de stand weer gelijk. Bernard had in de opening op knullige wijze een pionnetje verspeeld en ondanks dat de partij nog redelijk lang duurde bleef hij kansloos. Trentelman kwam aan het tweede bord remise overeen. Maar Piet wist aan het vijfde bord de stand weer gelijk te trekken, terwijl Mike aan het eerste bord remise maakte. Derhalve een stand van 3-3. Krine en Menno speelden nog. Krine had al een remise aanbod geweigerd gezien en Menno kreeg een remise aanbod. Na overleg met de wedstrijdleider ging hij toch voor de winst. Uiteindelijk wist Krine zijn partij toch te winnen (4-3) en probeerde Menno alsnog het onderste uit de kan te halen. De partij bleek niet te winnen en ze spraken remise af. (4 1/2 – 3 1/2). Gewonnen dus. Maar wel voor de poorten van de hel weggesleept. De eerste winst is volgens deskundigen de belangrijkste, dus het gaat goed komen dit seizoen.

Bekijk ons overzicht van de externe competitie of bekijk het overzicht in Netstand voor het eerste team en het tweede team.

1 reactie »

reageren

  1. Krine Faber schrijft:

    Gisteravond een mooie teamprestatie neergezet jongens 🙂 Dit smaakt naar meer in 2017!Gewoon ons in de 2e klasse zien te handhaven en dan langzaam uitbouwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kalender

Kom langs

Lunch-Café op de Vrolijkheid, Ossenkamp 5

Lunch-Café op de Vrolijkheid, Ossenkamp 5

Interne competitie: dinsdagavond
Externe competitie: dinsdagavond
Tijd: 19:30 - 23:30
Lunch-Café op de Vrolijkheid
Ossenkamp 5, Zwolle

Pegasus 2 slotronde 9 april 2024 in Ermelo

Pegasus 2 slotronde 9 april 2024 in Ermelo

Pegasus 2 slotronde 9 april 2024 in Ermelo