Eerste team verliest in Dronten

11 nov 2016 00:54 | Geplaatst door Bernard | 5 reacties | Reageer

Donderdag speelde het eerste team tegen het eerste van Dronten. Qua rating waren we ongeveer even sterk dus vanavond maar eens proberen met een winst naar huis te gaan. Het mocht niet zo zijn. Alleen Mike en Bernard wisten hun partij te winnen, Piet en Hedzer speelden remise, maar Gerard, Antal, Marcel en Dick verloren de pot. Derhalve een eindstand van 5-3.
Er zijn nog 5 ronden te gaan. Dus alles is nog mogelijk.

Bekijk ons overzicht van de externe competitie of bekijk het overzicht in Netstand voor het eerste team en het tweede team.

5 reacties »

reageren

 1. Krine Faber schrijft:

  Hallo Bernard

  Dit zijn nu niet de berichten die ik graag op de vroege morgen lees. Wat jammer zeg! Wat me echter wel verbaasd is dat ik nu zie wie er mee gespeeld hebben, ik toch niet als reserve ben opgeroepen. Had vorige week dinsdag aangegeven dat ik wel donderdagavond had mee kunnen doen als dat nodig mocht zijn. Menno heeft dus niet meegespeeld en daarvoor is Antal opgeroepen. Vanwaar deze keuze? Niks ten nadele van hem qua speler maar het is toch nog niet zo dat hij een vaste plek in het eerste team heeft? Toen je me vorige week vroeg voor gisteravond zei ik tegen jou dat ik reservespeler ben en de jongens die zich vorig seizoen via de interne ranglijst hebben geplaatst voor het eerste team niet voor de voeten wil lopen. Ook gaf ik bij de ledenvergadering al aan er zo in te staan. Maar als dan 1 van de vaste spelers niet kan je altijd beroep op me kan doen en dat is dus niet meer in dit geval gebeurd. Wou dit toch onder de aandacht brengen.
  vr.gr. Krine

 2. Bernard schrijft:

  Werd dinsdag een beetje overvallen doordat Menno meldde dat hij niet mee kon. En aangezien Antal wel aanwezig was en jij niet heb ik hem gevraagd.

 3. Krine Faber schrijft:

  Ja okay maar waarom heb je dan reserves? 😉

 4. Bernard schrijft:

  Je hebt helemaal gelijk. Ik was te gemakzuchtig. Ik zal in het vervolg scherper zijn.

 5. Krine Faber schrijft:

  Helemaal prima Bernard! 😀 Tot dinsdagavond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kalender

Kom langs

Lunch-Café op de Vrolijkheid, Ossenkamp 5

Lunch-Café op de Vrolijkheid, Ossenkamp 5

Interne competitie: dinsdagavond
Externe competitie: dinsdagavond
Tijd: 19:30 - 23:30
Lunch-Café op de Vrolijkheid
Ossenkamp 5, Zwolle

Pegasus 2 slotronde 9 april 2024 in Ermelo

Pegasus 2 slotronde 9 april 2024 in Ermelo

Pegasus 2 slotronde 9 april 2024 in Ermelo