Plannen van het bestuur

04 jun 2020 17:26 | Geplaatst door Marcel | 4 reacties | Reageer

Afgelopen dinsdagavond mochten we een bestuursvergadering houden. We willen een aantal uitkomsten delen.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus hebben we het seizoen 2019/2020 niet volledig uit kunnen spelen. We willen dit wel zo goed mogelijk afsluiten.

• Antal van Ravensteijn is clubkampioen.
  • Krine Faber is topscorer van het eerste team met 4 uit 6.
  • Jos Wegman is topscorer van het tweede team met 2 uit 4.
  • Voor de bekercompetitie staan nog 2 halve finales en de finale open. We willen deze graag laten uitspelen en gaan dat overleggen met de betreffende spelers. We hebben een buitenlocatie in gedachten waar ook bezoekers welkom zijn. Bij meer informatie komt er bericht op de website.

I.v.m. het coronavirus en het risico op verspreiding ervan vinden we de bovenzaal van Stroomberg momenteel niet een geschikte locatie voor de clubavonden.
Voor de clubavonden gaan we op zoek naar een ruime locatie. Wanneer we meer informatie hebben dan plaatsen we die op de website.
We gaan voorstellen om deze nieuwe locatie voor een jaar te gebruiken en volgend jaar de situatie opnieuw te bekijken. We zouden graag zien dat het mogelijk is om bij Stroomberg terug te keren.
Ook de ledenvergadering van 1 september 2020 willen we op deze nieuwe locatie houden.

Op de ledenvergadering gaan we voorstellen om met 2 borden per partij te schaken. Dit is om de 1,5 meter regel in acht te nemen en zodat beide spelers niet dezelfde stukken hoeven aan te raken.

Ook wordt er voorzien in desinfectiemiddel. We gaan voorstellen dat ieder lid na afloop zijn bord en stukken schoonmaakt.

Gezien de lage opkomst van gastspelers van ZZS en ZSG (gewoonlijk twee) willen we deze afspraken gewoon door laten lopen.

We hebben er begrip voor als mensen ervoor kiezen voorzichtig te zijn en voorlopig niet of minder op de clubavonden aanwezig zijn.

4 reacties »

reageren