Geurts conserventournooi

06 mrt 2019 20:42 | Geplaatst door Bernard | Geen reacties | Reageer

Tussen het geweld van 215 deelnemers op het Geurts-conserventoernooi was er ook weer een, ditmaal 2 man sterke, afvaardiging van Pegasus te vinden. Ondergetekende en Gerard van Bussel.

De formule van dit toernooi was 7 ronden Zwitsers met een bedenktijd van 20 minuten per persoon per partij. De deelnemers werden naast sterkte in 6 groepen ingedeeld. De teamspirit was vandaag hecht. Verloor ik dan verloor Gerard ook en andersom.

Het synchroonscoren hebben we alle zeven ronden volgehouden. De eerste twee ronden verloren. We. Ronde 3 en 4 wonnen we allebei. De prijzentafel kwam weer in zicht. Helaas sloegen de rondes 5 en 6 dat uitzicht weer de bodem in door verlies. De zevende ronde moest toch nog even gewonnen worden. 2 uit zeven is te weinig. Halverwege mijn partij (een spannend Dame-Indisch gevecht) kwam Gerard mij al melden dat hij gewonnen had. Dat was mooi. Nu wist ik dat ik ook zou gaan winnen, maar had nog geen idee hoe. En dat gebeurde ook nadat ik flink wat pionnen geroofd had en daarna alles kon afruilen. Elk met 3 punten en 3 potten jam keerden we gelukkig naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kalender

Kom langs

Lunch-Café op de Vrolijkheid, Ossenkamp 5

Lunch-Café op de Vrolijkheid, Ossenkamp 5

Interne competitie: dinsdagavond
Externe competitie: dinsdagavond
Tijd: 19:30 - 23:30
Lunch-Café op de Vrolijkheid
Ossenkamp 5, Zwolle

Pegasus 2 slotronde 9 april 2024 in Ermelo

Pegasus 2 slotronde 9 april 2024 in Ermelo

Pegasus 2 slotronde 9 april 2024 in Ermelo