Pegasus 2 wint van De Combinatie 2

11 mrt 2015 00:17 | Geplaatst door Marcel | 1 reactie | Reageer

Dinsdagavond 10 maart heeft Pegasus 2 nipt gewonnen van schaakclub De Combinatie 2 uit Harderwijk.
Peter de Reuver verloor zijn partij. Herman Schreurs maakte remise tegen Wim van de Born. Daarna won Jos Wegman en was de stand weer gelijk. Marcel Pol maakte remise. Daarna wist Fred Wagter zijn partij te winnen waardoor het 2-3 voor ons stond. Leo Stortelder maakte tenslotte remise waardoor de match naar ons viel.
We staan nu 1 punt voor op De Combinatie 2, waardoor de beslissing voor promotie pas valt in de slotronde in Hattem op 14 april.

Bekijk ons overzicht van de externe competitie of bekijk het overzicht op de OSBO-website.

1 reactie »

reageren

1. Marcel schrijft:

Ik zie trouwens dat Pegasus 1 verloren heeft van D&Z & O&O, terwijl Twello gewonnen heeft. De laatste match moet Pegasus 1 dus winnen van Twello om te promoveren. Die laatste match is op 21 april, wanneer de slotronde bij ons plaatsvindt.